allmänhet

Hej ifrån Antwerpen!

Hej på er!

Vet inte om någon märkte det men under några veckor så låg bloggen nere pågrund av något fel troligen ett virus. Men har kämpat för att få tillbaka den och nu är den tillbaka! Alla inlägg osv är borttaget tyvärr så ingenting finns kvar!

Men vi börjar om helt på nytt och ett bättre sätt att börja det på finns det väl inte än att säga hej från Belgien och Antwerpen!

Jag kommer att blogga från Antwerpen nu i en månad! Varför? Jo för att jag och en nära kompis och klasskamrat till mig är på utomlandspraktik i Belgien i en månad. För er som inte vet det så läser jag sista året på Bageri och Konditori linjen i Göteborg. Vi har fått en chans att åka utomlands en månad och testa på hur det ser ut här! Självklart valde jag att ta den chansen!

Så nu sitter jag här i Antwerpen i en liten lägenhet och kollar ut på snön.

Vi kom hit i måndags och har varit här i 4-5 dagar nu och trots hemlängtan så älskar jag Antwerpen. Glada människor, mycket att se och mycket att testa!

Flygningen hit gick jätte bra! Jag var så nervös för först och främst har jag aldrig flugit utan min familj och jag har under 5 års tid byggt upp en flygrädsla trots att jag inte flugit någonting. Men när vi väl landade i Bryssel var jag så nöjd stolt över mig själv och så lättad över att de gick såpass smärtfritt.

Nu återstår lite mer än 3 veckor av denna resan och SJÄLVKLART ska ni få hänga med på allting. Kommer att uppdatera er så mycket som möjligt. Kommer skriva lite mer om staden, våra äventyr och min praktikplats hitills.

Så glöm inte att checka in för att se mer

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *