Öppnar upp bloggen igen!

På ett år har jag inte gjort någonting alls med denna bloggen. Har förnyat den och fortsatt betala men inte gjort någonting. Fick förnya den detta året också då jag missat o säga upp den i tid. Det gav mig en liten tankeställare och har nu ett år på mig att bevisa för mig själv att jag faktiskt vill blogga. Har suttit hela dagen och faktisk funderat över vad jag vill blogga om. Har ju bloggat om så mycket olika saker sedan jag började blogga för 8056837525 år sedan.

Men jag har insett att det ända jag kan tänka mig att blogga om är det jag som intresse. Vilket är sminket. Har varit intresserad av smink sen jag börjat men även jag har insett att jag inte varit så bra på det. Men kan nog faktiskt stå för att jag känner mig riktigt duktig på detta med just smink och gillar och testa nya saker och utmana mig själv.

Så jag ger denna bloggen en chans nu och kommer så mycket som möjligt att jobba med att få igång denna bloggen med kontinuerliga inlägg. Jag vet inte om jag kommer att klara det. Men jag hoppas det för när jag väl bloggar så är det väldigt kul.

Bloggen kommer självklart inte bara bestå av smink, men stor del av den kommer göra det. Så vem vet vad vi får se här framöver. En massa sminkningar får man väl hoppas!

Ha det bra nu så hörs vi när bloggen är som jag vill och var beredda på en massa nytt!

Skärmavbild 2017-12-03 kl. 21.27.42

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *