Ångest || självförtroendet sjunker

Hej på er!

Ligger just nu i sängen klockan är nästan halv 3 på natten och jag kan inte sova alls. Bra när man ska jobba i helgen. Har först och främst vänt dygnet helt. Men sen så mår jag inte bra alls.

Jag känner mig nere hela tiden, jag känner mig ensam trots att jag har folk som älskar mig och bryr sig om mig. Jag känner mig nästan hela tiden oviktig och ivägen. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför. Jag känner mig bokstavligen deprimerad och helt tom. Jag har kommit till en svacka där jag mår så dåligt och det märks så väl. Jag sover dåligt, har svårt o vara glad utåt så är irriterad istället, jag får finnar i hela ansiktet och mitt självförtroende sjunker helt. Ni vet att jag för ca ett år sedan skrev ett inlägg om hur dåligt självförtroende jag har haft innan och att jag då inte orkade bry mig och att jag är fin som jag är.. Jag känner inte alls så längre faktiskt. 

Jag är tillbaka på 0 igen. Jag klarar inte av att gå utan smink, jag har höga krav när jag sminkar mig, gillar inte o sitta framför min stora spegel o sminka mig för jag ser då hur förskräcklig jag ser ut. Jag klarar inte av att shoppa och testa kläder utan att jag står där och har gråten i halsen. Det värsta är att jag inte har orken eller motivationen att göra något åt det själv. Fast jag vet att jag hade mått så bra av det

Usch ne. Vet faktiskt inte vad jag ska göra 🙁 Behövde bara skriva av mig.

Godnatt

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *