Life update

Hej på er!

 

Jag vet att jag har varit extremt borta från bloggen och att det har kommit lite inställda inlägg som makes no sense eftersom jag inte har varit aktiv.

Men jag har faktiskt mått väldigt dåligt det senaste. Det har varit mycket det senaste överhuvudtaget men det största är väl att vi har haft en jobbig flytt med hyresvärdar som beter sig som idioter. Det var ganska mycket som behövdes göra men med extremt lite tid.

Inte nog med flytten har jag börjat jobba. Det har varit mycket nya intryck och mycket nytt att lära sig. Dessutom är man inte jätte van vid att jobba 8h med 30 minuters rast under hela dagen. Men jag trivs jätte bra. Det är grymma kollegor, ett roligt jobb och jag är helt klart på rätt plats.

Men somsagt, det har varit mycket men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nu.

IMG_0080

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *