Terapi

Hej på er!

Om ni har läst mitt inlägg ”10 saker ni kanske inte visste om mig” så skrev jag att jag har en ganska stark panik ångest och depression som kommer ganska ofta och slår till ganska hårt på mig. Det är aldrig någonting jag visar utanför mina närmaste (min mamma och bror)! Men när jag känner att jag mår riktigt dåligt så har jag hittat MITT knep för att klara av den! Jag är absolut ingen konstnär av något slag och jag är väldigt duktig på att måla utanför. Men vad gör det för detta pillet som blir av att måla i denna målarboken får mig att komma bort från allt och inte tänka så mycket! Så känner du att du har stunder där du mår dåligt (du behöver inte alls ha någon diagnos) så tycker jag att du ska införskaffa dig en sån här målarbok. Dom finns i många olika sorters målarböcker med olika teman! Det hjälper iaf för mig men det är skönt att komma bort ifrån världen lite så jag tycker att du ska testa!

Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.26.16 Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.24.55 Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.23.55 Skärmavbild 2016-02-07 kl. 20.23.03

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *