Hudvårdsrutin – Kväll

Min kvällsrutin ser nästan likadan ut som min morgon rutin!

 

Jag börjar ALLTID med att ta bort min ögonmake upp och även mina ögonbryn med hjälp av denna oljefria makeup removern som är hur grym som helst! Jag applicerar det på en blöt bomullspad men tänk på att vrida ur bomullspaden ska vara ur vriden!

 

IMG_6362 IMG_6360

Mary Kay oil free make-up remover 

 

Sedan så fortsätter jag på samma sätt som på morgonen att jag blöter min borste och lägger på en ärta av produkten på borsten och kör i ca 2 minuter i hela ansiktet och försöker komma åt på alla ställen i ansiktet! (OBS VAR FÖRSIKTIG RUNT ÖGONEN)

Sedan sköljer jag bort allting med lagom ljummet vatten!

IMG_6375IMG_6377

Mary Kay timewise 3-in-1 cleanser

 

Efter det så använder jag ett nattserum med olika vitaminer och mineraler i (dom små kulorna i) som är bra för huden och applicerar i hela ansiktet men fokuserar mest på kinderna.

IMG_6391IMG_6393

Mary Kay time wise night solution 

 

Till slut så använder jag en moisturister för att återfukta hela ansiktet och här lägger jag mer fokus på områdena jag är torrast på (T- zonen och kinderna)

IMG_6381

Mary Kay time wise age- fighting moisturiser

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *