Ingen vanlig dag- Mamma 44 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag!!!!

Idag blir denna kvinnan 44 år gammal! Hon har levt i 44 år, levt med mig i 16 år och min bror i 12! Hon har tagit hand om mig och min bror från dag 1. Hon har uppfostrat oss själv, hon har försökt göra allt för att få våran barndom att vara så bra som möjligt trotts läget vi var i! Hon kämpar flera gånger varit arbetslös men hon har ändå haft ett leende på och försökt! Hon har flera gånger haft det jobbigt, men ändå så är hon där för alla andra! Nu jobbar hon som lärare och kämpar ständigt varje dag, inte bara i skolan utan även hemma! Hon jobbar nästan alltid över. Hon rättar prov, hon gör uppgifter, planerar lektioner, sätter betyg, hjälper elever (ja även på fritiden)! Hon kämpar helt enkelt som ett jävla svin! Hon är den starkaste människan jag någonsin träffat som orkar trotts sin ekonomi och trotts sitt slitsamma jobb, gå upp varje dag med huvudet rakt och hjälpa andra! Hon har funnits där för mig alla gånger då jag behöver henne. Hon finns där när jag är ledsen, hon finns där när jag är glad, hon finns där när jag bara behöver vara tyst och få en kram! Hon finns där hela tiden!

Hon har ett hjärta utav guld och jag är så stolt av att kalla henne mamma! Hon är min hjälte!

Vill bara gratta min fantastiska mamma på hennes födelsedag och trotts att hon börjar jobba idag igen (hehe) så hoppas jag du har en fantastisk dag! Tack för att du är min galna, konstiga, störda, bästa mamma

Skärmavbild 2015-12-29 kl. 18.21.48

 

You may also like

1 kommentar

  1. Älskade underbara unge… inte okej att få mig att sitta på jobbet och grina… men låt gå för denna gång. Jag är rörd över ditt inlägg.
    Det är lätt att vara den mamma man är till dig och din bror, just därför att ni är så underbara och fantastiska.
    Älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *