Helt slut + nytt i rummet

Hej på er!

Det var typ 10 timmar sedan sista inlägget jag skrev då vi skulle ner till Göteborg. Jag fick iaf hämtat mitt nya skrivbord och fick även med hyllor också! Tackar inte nej när det är gratis och jag verkligen behöver det! Jag hade iaf en trevlig kväll med mamma och hennes pojkvän + barn. Vi åt jätte goda schnitzlar med olika tillbehör till! När vi väl kom hem efter att ha handlat också så satte jag genast igång med att montera ihop de nya möblerna jag fått och satte upp nya hyllor och så! Jag måste få skryta om hur jäkla bra jag är och det blev extremt bra! Jag är så jäkla nöjd!!

Nu är klockan 3 på natten och jag ska upp klockan 9 och baka julgodis, packa och åka upp till Skövde och träffa kompisar och sedan är det ju dags att fira jul!!! 😀

Ha en bra dag och godnatt på er <3

702836_1009489732425579_25686207_n

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *