Godmorgon

Godmorgon på er!

Sov hur länge som helst idag också, men jag får göra det för jag har jullov! Jag orkar inte göra något annat, vill bara sova tills skolan börjar igen ungefär. 

Just nu sitter jag och försöker att få upp denna icke julstämningen lite genom att äta tomtegröt och kolla på julfilm! Ska snart resa mig upp ur sängen och städa lite innan jag och mamma ska iväg ner till Göteborg. Ska hämta ett nytt skrivbord och lite annat smått! Sedan ska vi till mammas pojkvän och äta lite middag och sen får vi se vad som händer! Uppdaterar senare!

Puss på er! <3  

 

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *