Förra veckans hyss!

Hej på er!

I torsdags förra veckan så bloggade jag inget mer än julkalendern då jag fortfarande håller på att bråka med wordpress appen och har inte med mig datorn överallt så kan inte blogga + att jag har haft prov och inlämningar och jobbat så har inte haft tid att blogga!

Men iaf.  I torsdags förra veckan så var jag på en tripp till Lilla Edet för att äntligen få fixa mina ögonfransar! Jag har alltså för första gången gjort en ögonfransförlägning och gissa om jag är glad!! JAA!!

Här ser ni resultatet och jag är hur nöjd som helst!

 

Skärmavbild 2015-12-15 kl. 23.22.04 Skärmavbild 2015-12-15 kl. 23.21.50 Skärmavbild 2015-12-15 kl. 23.21.42

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *