Familjen åker till Göteborg

Hej hej på er!

Idag är det lördag och gissa vem som fått sova ut? JAAG!! Äntligen, det tar på krafterna att gå upp klockan 5 och komma hem mellan 16.30- 18.00 beroende på när jag slutar. Livet som pendelbarn. Men det är värt det haha.

Iaf idag så ska jag och min familj (mamma och bror) åka ner till Göteborg och äta lite sushi i Sävedalen (då dom firar sju år)  och sedan åka och handla lite inför halloween och även handla mat inför veckan som kommer.

Vi hörs lite senare!

PUSS!

Skärmavbild 2015-10-25 kl. 20.51.09

 

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *