Biomys med bästis

Hej på er och äntligen fredag!!

Gud vilken vecka det har varit. Prov, bageri och stressig vecka.

Men nu är det ÄNTLIGEN helg igen och det är HÖSTLOV!!

Det firade jag och min bästa kompis Amanda med att gå på bio! Vi tog en spontanare in till Göteborg och åt lite ”fin mat” aka Mc donalds och en tur till biografen och kollade på världens mysigaste film! Min telefon dog under resan till biografen så tog inte så mycket kort + att det inte blir så bra kort i mörkret på en biograf. Men jag gjorde så gott jag kunde! Vi såg iaf The intern och den mysigaste filmen jag någonsin sett. Ni måste verkligen se den! Så extremt grym!

 

Här har ni trailern till ”The intern”

 

 

IMG_3286 IMG_3288 IMG_3289 IMG_3290 IMG_3291 IMG_3292 IMG_3293 IMG_3294 IMG_3297 IMG_3300 IMG_3301

 

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *