Ny dator!

Igår fick jag hem min dator från Skolan.

Vi kommer använda dator sjukt mycket nu i skolan så igår så åkte jag ner till skolan (trotts att jag var sjuk) och hämtade min dator och sedan åkte jag hem igen!

Vi har fått chrome books. To be honest är jag ganska missnöjd då jag inte är van och inte gillar HP Datorer. Jag har ju haft macbook hela 9:an men har alltid använt mac book innan också då mamma hade en. Så vi får se hur det går och hur arg jag kommer vara innan dom här 3 åren är slut!

IMG_1974

IMG_6068 IMG_6067 IMG_6062 IMG_6061

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *