Trevligt samtal!

Idag så har jag fått ett samtal från en kvinna som jobbar på GT (Göteborgstidningen) och har sett mitt inlägg på Facebook och ville göra en intervju med mig.

Hon har först och främst tagit kontakt med min morbror som sedan gett ut mitt nummer för att reportern kommer fram till mig.  Vi har idag haft en intervju via telefon.

Jag vill först och främst säga TACK ÄNNU EN GÅNG! Det är NI som gjort så jag fick den här intervjun, det är ni som gillat, delat och kommenterat! Jag förstår fortfarande inte riktigt vad det är som gjort det så stort och vad det är som betyder så mycket! Men jag är fortfarande väldigt tacksam för detta!

 

Imorgon under dagen kommer detta inlägg ut på iaf göteborgspostens hemsida och även på expressen och så men har inte fått så mycket mer information! Men en länk kommer komma hit på bloggen så ni får läsa detta också!

Ännu en gång ett stort tack! Älskar er <3

 

Skärmavbild 2015-04-18 kl. 23.53.01

Författare: realmissme

Hej på er! Andrea Wiberg heter jag och det är jag som driver bloggen realmissme.se Min blogg bygger främst på skönhet men även min vardag! Hoppas ni tycker om det ni läser och ser!

En kommentar till “Trevligt samtal!”

  1. Andrea, jag önskar dig lycka till och tycker att du är strong som reagerar och skriker till över hur det ser ut i vårt samhälle idag. Tror faktiskt inte att det finns en enda människa som inte blivit retad för något under skolåren och det är förskräckligt. Att man har glasögon, konstig dialekt, för tjocka ben, för smal figur, för mycket finnar, äcklig andedräkt, ful näsa, ful mun, fult hår, för mycket smink, för lite smink, för lite muskler osv. Tänk om man kunde få alla att förstå hur lite man ska bry sig om såna där taskigheter! Det som betyder något i framtiden är att man har ett gott hjärta och bryr sig om andra. Varmt lycka till med livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *