Nyårssminkning

Imorgon är det nyårsafton och många vill gärna fixa till sig lite extra inför kvällenfestligheter. Oavsett om det innebär att vara hemma, på krogen eller på någon fest av något slagit.  

Här är en inspiration på en varmare rosa brun smokeyeye sminkning med bling tillsammans med en sharp eyeliner och lite mer extrema ögonfransar.  Vad tycker ni? ​

Continue Reading

Nytt år nya möjligheter

Snart börjar det nya året och 2017 är ett år med ny ork, andra möjligheter och en bra omstart helt enkelt.  Jag har tänkt länge på att börja blogga igen och vad jag vill blogga om osv. Har inte haft orken att börja blogga när jag har känt för det osv. Men däremot har jag bestämt mig för att faktiskt börja blogga igen och jag vet precis om vad. Det jag har allra störst intresse för. SMINK! 

Min stora passion är smink med allt vad det innebär och på exempelvis snapchat så delar jag mycket med mig av sminkningar osv. Så istället så kommer jag dela av mig av tips, sminkningar av olika slagit,  månadens favoriter osv. 

Så nytt år nya möjligheter! Ett helt nytt smink år. 

Så var beredda på kontinuerlig uppdatering varje dag. Så glöm inte att komma in och läsa. Detta börjar från och med imorgon då jag tänkte tjuvstarta med en liten nyårsminking, så håll utkik  ;)​

Continue Reading