Budget bikinis

Snart är sommaren är här och vi hoppas väl alltid på fint väder och värme så man kan grilla kroppen lite, bada utan att frysa ihjäl. Mysiga grillpartyn, poolpartyn eller beachparty kanske?

Oavsett så vill man oftast ha en bikini till sommaren. Här är mina nya favorit för i år.

Nedanför har ni mina 4 favoriter, allihopa är från Cubus och varje del kostar under två hundringen. Vilket jag tycker är grymt för bikinin är iaf inte det jag helst lägger mycket pengar på.

 

 

Bikini collage överdelar

 

Bikini collage nederdelar

Blommig bikiniöverdel (ljus) 169kr

Blommig bikiniunderdel (ljus) 129kr

Blommig bikiniöverdel (mörk) 179kr

Blommig bikiniunderdel (mörk) 129kr

Marinblå bikiniöverdel 149kr

Marinblå bikiniunderdel 129kr

Sjömans bikiniöverdel 179kr

Sjömans bikiniunderdel 129kr

Continue Reading

Målning Före

Hej på er!

Idag står det målning på schemat. Det är drygt en månad kvar till flytten vilket innebär att nu måste allt bli klart. Idag blir det att måla både tak och väggar i mitt rum.

Här kommer en förebild. Imorgon kommer bild på resultatet.

13214417_1106379259403292_1634605524_o

Continue Reading

Nu har jag tiden, eller?

Hej på er!

Förlåt ännu en gång för att jag inte uppdaterat men skolan tar sjukt mycket tid just nu. Har prov, årskursprov, inlämningar osv, så det blir mycket men jag ska försöka bättra mig. Problemet är att jag inte bara vill blogga om min vardag o skriva ett eller två inlägg då jag är i skolan ungefär utan vill göra någonting av bloggen. Har länge funderat på att börja med youtube istället men då jag inte har någon som helst ekonomi så kan jag tyvärr inte ens få ihop pengar till en kamera. Men jag ska skärpa mig. Ska ta mig den lilla lediga tiden jag kan få till att verkligen försöka blogga.

Continue Reading

Mer om flytten

Hej på er!

För ett tag sedan skrev jag ett litet snabbt inlägg om att jag ska flytta och lite snabbt varför osv men tänker att jag ska ta det lite mer utförligt så ni förstår. Så vi börjar från början.

För x antal månader sedan så träffade min mamma en man som det gick väldigt bra med (no shit). Dom träffades mycket och dom är extremt gulliga tillsammans, vilket gör mig glad då min mamma äntligen är lycklig på riktigt och har träffat en kille som verkligen älskar henne tillbaka.

Nu dom senaste månaderna har vi allihopa kollat på mycket hus på olika ställen i närheten av alla skolor och jobb. Vi har varit och kollat på hus, funderat och tänkt mycket. Vi var och kollade på ett hus för 1 vecka sedan ungefär och vi var intresserade av huset men tyvärr så gick summan på huset upp väldigt mycket och på så kort tid så det blev tyvärr ingenting av det. Samma dag som vi var på husvisningen så fick vi reda på att de som äger huset vi bor i nu ska sälja detta och det kommer flytta in någon inom 3 månader vilket gjorde att vi fick så mycket press på oss och även lite panik på vart vi ska ta vägen. Det var då mamma och hennes kille snackade mycket och efter mycket tankar och snack så kom dom fram till att vi ska renovera huset han bor i nu och vi ska flytta in där.

Mammas kille har precis som mamma 2 barn så vi kommer bli 6 st totalt i huset, det kommer bli trångt men jag tror att det kommer gå bra och vi kommer komma bra överens.

Så nu är vi här och vi håller på att planera, packa, rensa för att kunna flytta. Det är drygt 1 månad kvar innan flytten ungefär så det är mycket att göra innan inflyttning

Så nu har ni lite mer information om vad som händer. Det kommer mer uppdatering om flytten under tiden.

Screenshot 2016-03-24 at 11.59.10

Continue Reading