Godmorgon

Godmorgon på er!
Klockan har slagit över 9 och jah sitter just nu och äter frukost. Ska snart dra iväg till jobbet, jobbar heldag idag så börjar 10.30 och slutar 18.30. Har sovit extremt dåligt inatt men man måste jobba om man vill ha pengar. 
Ha en fortsatt bra dag på er! 

Continue Reading

Brunch

Hej på er!
Och godmorgon.
Vaknade lite för sent idag tyvärr, men vad gör det? För jag vaknade upp med lukten av pannkakor o bacon, vilket var underbart. Tack gode Gud var det ingen dröm utan mamma hade gjort brunch till hela familjen. 
Så nu blir det att slänga i sig lite brunch och sen göra som jag gjort resten av ledigheten.. Absolut ingenting.

Continue Reading

Pinchos

Hej på er!

Är hemma nu efter en underbar kväll med några kompisar ute på stan. Vi hade bokat bord på pinchos (dock fel dag) men personalen var snälla o fixade ett bord för oss också! Cred till dom! 

Det blev mycket snack o mycket skratt. Men man kan inte må bättre än när man är med dessa människor!

Hoppas ni också haft en grym dag. Puss på er ❤️

Continue Reading

Ikea

Hej på er!
Sitter just nu på Ikea o ska äta lite lunch med mamma o min låtsas pappa. Har varit förbi jobbet en sväng och ska senare dra in till stan o äta middag med några kompisar.
Vi hörs senare. Puss 

Continue Reading

Nattmys

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering i veckan men har jobbat och fått jobba extra så har ungefär vaknat, fixat mig, jobbat, ätit och sovit ungefär. Så har inte haft så mycket tid med någonting annat, men idag har jag varit ledig och det har varit så behövligt. Jag fick först och främst sova ut men fick även bara ta det lugnt utan massa måsten. Så jag har faktiskt legat i sängen hela dagen och kollat på film. Vilket fortsätter nu. Sista filmen för idag nu. Sen sova. Imorgon blir en mer händelserik dag. 

Puss och godnatt 

Continue Reading

Ångest || självförtroendet sjunker

Hej på er!

Ligger just nu i sängen klockan är nästan halv 3 på natten och jag kan inte sova alls. Bra när man ska jobba i helgen. Har först och främst vänt dygnet helt. Men sen så mår jag inte bra alls.

Jag känner mig nere hela tiden, jag känner mig ensam trots att jag har folk som älskar mig och bryr sig om mig. Jag känner mig nästan hela tiden oviktig och ivägen. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför. Jag känner mig bokstavligen deprimerad och helt tom. Jag har kommit till en svacka där jag mår så dåligt och det märks så väl. Jag sover dåligt, har svårt o vara glad utåt så är irriterad istället, jag får finnar i hela ansiktet och mitt självförtroende sjunker helt. Ni vet att jag för ca ett år sedan skrev ett inlägg om hur dåligt självförtroende jag har haft innan och att jag då inte orkade bry mig och att jag är fin som jag är.. Jag känner inte alls så längre faktiskt. 

Jag är tillbaka på 0 igen. Jag klarar inte av att gå utan smink, jag har höga krav när jag sminkar mig, gillar inte o sitta framför min stora spegel o sminka mig för jag ser då hur förskräcklig jag ser ut. Jag klarar inte av att shoppa och testa kläder utan att jag står där och har gråten i halsen. Det värsta är att jag inte har orken eller motivationen att göra något åt det själv. Fast jag vet att jag hade mått så bra av det

Usch ne. Vet faktiskt inte vad jag ska göra 🙁 Behövde bara skriva av mig.

Godnatt

Continue Reading

Mot Jönköping 

Hej på er!

Nu sitter jag i bilen påväg till Jönköping för bilmässa på elmia. Sen drar vi vidare mot Skövde för lite middag hos min morbror, jag ska även försöka träffa lite kompisar i Skövde. Jag får passa på när jag har chansen att träffa dom då det inte blir så ofta.

Ha en bra fredag!

Är det någon mer som kommer till elmia idag? 

   
   

Continue Reading

Utvecklingssamtal 

 Hej på er!

Tisdag och jag är ledig! Halvt iaf jag ska snart dra mig emot Göteborg. Jag ska på mitt utvecklingssamtal ensam för första gången och jag måste erkänna att jag är lite nervös haha. Det kommer gå bra för jag vet att jag ligger bra till i alla ämnen så det är själva grejen med att sitta ensam m läraren o ta emot allt tror jag.

Wish me good luck helt enkelt! 

 

Continue Reading
1 2 3 5